Něco málo o nás

Společnost SIMONT® spol. s r.o. vznikla jako ryze česká a soukromá společnost v listopadu 1994 a navázala plynule svou činností na společnost SIMON, která byla založena jako sdružení fyzických osob v listopadu 1992. Hlavním oborem činnosti společnosti jsou dodávky a montáže ocelových systémových hal pro různé stavební aplikace, počínaje průmyslovými stavbami, přes oblast skladování a logistiky, až po oblast služeb a využití volného času.

Za dobu existence společnost realizovala přes 800 stavebních aplikací na území celé České republiky, Slovenska, Německa, Rakouska, Polska, Chorvatska, Ruska, Černé Hory a Slovinska.

Dalším významným oborem jsou dodávky a montáže ocelových konstrukcí, střešních nástaveb nad rovné střechy, stavebních zámečnických výrobků a jiných speciálních a doplňkových konstrukcí.

Důležitými mezníky byly v historii společnosti roky 1995 a 1998. V roce 1995 společnost koupila výrobní areál a sídlo společnosti v Chlumci u Ústí nad Labem, cca 3 km od nájezdu na dálnici D8 a tím získala pro svou činnost důležité zázemí. V roce 1998, po krátkém a úspěšném seznámení, společnost SIMONT® spol. s r.o. zahájila spolupráci s lucemburským výrobcem systémových hal, se společností Astron Buildings. Počátek této spolupráce znamenal podstatné rozšíření a zkvalitnění nabídky hal pro potenciální klienty a rozšířil nabídku společnosti zejména u velkých rozponů hal bez podpěr.

Společnost SIMONT® spol. s r.o., na základě svých dlouholetých a dalšími stavbami neustále prohlubovaných zkušeností, nabízí svým zákazníkům kompletní soubor konzultačních služeb při přípravě jednotlivých stavebních projektů, při zajištění realizace i v rámci generálních dodávek.

Samozřejmostí péče o zákazníka je záruční a zejména pozáruční servis, prováděný odborně vyškolenými a zkušenými pracovníky společnosti, což dokládají opakované dodávky a montáže pro její spokojené a vracející se zákazníky.

31+ Let zkušeností 86 Odborníků 800+ Stavebních aplikací